Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди утрешния мач

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди утрешния мач
Коментари Харесай

Топчо: Стоилов е поставил здрави основи и Левски играе като добре смазана машина

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде конференция преди утрешния мач с Берое. Специалистът разгласи, че няма причина да прави промени в схемата и тактиката, построени от Станимир Стоилов.
 Снимка 615316
Източник:

" Илиян Стефанов към момента е малко по-далеч от завръщане в главната група, имаме известни проблеми към окомплектуването на състава. Трябва да играем атакуващо, да сътворяваме положения, да печелим мачове и точки, би трябвало да сме в топ 4. Всеки мач може да донесе позитиви, както и негативи. Достатъчно сме стимулирани да покажем пред публиката ни, че тяхната поддръжка може да се трансформира в добра и офанзивна игра. Трябва да си вземем всички мачове до края, с цел да си подсигуряваме и място в топ 6 и по-близо в топ 4. Всеки се бори за това, естествено. Винаги има рискове и опасности във футбола.
 Георги Сърмов: Топузаков ще даде всичко от себе си отпред на Левски
Георги Сърмов: Топузаков ще даде всичко от себе си отпред на Левски

" Не са приятни събитията в клуба "

Изборът не е доста огромен, ще подберем футболистите, които са в топформа, интересува ни утрешният мач. Тренировките и диалозите с футболистите през тази седмица бяха значими за мен и моя щаб, с цел да можем още да се напаснем и да им дадем още някои хрумвания. Не би трябвало линията да се нарушава в разгара на сезона, отново дублирам. Още повече, че Станимир Стоилов е сложил здрави основи и този тим играе като добре смазана машина. Затова не виждам причина да се вършат промени по тактиката и по метода на игра ", сподели Топузаков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР